Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Thu Jun 03, 2010 12:43 pm Titlul subiectului:
Salut Dorel ,
Aceasta colectie apare cu cate un model tot la doua saptamani .....urmatorul care este anuntat este un Sherman american ....deci nu depinde de mine ordinea .Dar vor fi si modele din partea aliatilor ,deoarece nu sunt un fan numai pentru modele germane .Fiecare model este frumos in felul lui .
Si desigur nu strica ceva weathering cu pasteluri sau vopsele sub forma de praf..... _________________ Rudi, I am a Santa Fe Fan
Trimis: Thu Jun 17, 2010 6:45 pm Titlul subiectului:
Salut ,
da ,erau simple ,dar robuste....si muuuulte .Americanii au avut liniste pe continentul lor sa produca armament in numar mare .
In aceasta colectie o sa mai apara si alte tancuri ale aliatilor ....dar cum am spus ,ordinea in care vin nu depinde de mine _________________ Rudi, I am a Santa Fe Fan
Trimis: Wed Sep 08, 2010 9:43 pm Titlul subiectului:
mi-ar place ala GRI Nazy sa i-o traga la ala cacaniu cu litere cu perciuni de la Nr. 11! Chiar daca sunt epoci diferite, asa ca sa dorm linistit. Daca nu, mai strang ceva loz sa-l ajut pe Ahmadinejad sa lanseze bomba spre est
Trimis: Thu Sep 09, 2010 7:22 am Titlul subiectului:
Obiwan frate,
Nu stiu la care gri te referi, insa Tiger II sigur le-o tragea la toti! Stii cum arata Tiger II in comparatie cu celelalte tancuri? E imens!!! L-am vazut in muzeul de la Saumur pe post de exponat static. Cred ca atunci cand il vedeai la modul "dinamic" pe post de inamic venind si rotindu-si turela spre tine, nu mai aveai nevoie de purgativ! Din cate stiu, baietii din Sherman-uri s-au invatat sa se tina departe de "dracii" astia ca nu prea le faceau bine la "frizura".
@ Rudi: sunt chiar super tancurile tale din colectie, mi-e ciuda ca la noi in Romania nu exista asa ceva! _________________ Dorin<br><br>"Daca am putea incrucisa omul cu pisica, am imbunatati omul, dar am strica pisica!" (Mark Twain)<br>
Trimis: Thu Sep 09, 2010 12:31 pm Titlul subiectului:
@Victorian
Multumim de film !
Tigerul ( I ) a fost primul tanc cu actionare electrica a turelei, aliatii au avut asa ceva dupa razboi _________________ Dan - Trainsylvania Railway Club-Cluj-Napoca
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum