Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Sat Feb 06, 2010 7:35 pm Titlul subiectului: Noutati de la targ - Nürnberg 2010
Dintre noutatile prezentate de catre ACME, am sa prezint 3 modele mai deosebite:
Prima locomotiva cu aburi fabricata de ACME, modelul Gr 685:
Automotorul Ale 79:
Locomotiva diesel D143:
Azi am vizitat si standul firmei NMJ, aici am avut ocazia sa gasesc un prospect in limba romana/maghiara/engleza plin cu fotografii ale locomotivelor 060 EA in 15 variante si 8 modele de vagoane MAV, in vitrina cu produse se regasesc doar vagoanele MAV, din pacate producatorul nu mi-a permis sa le fotografiez. Ceea ce nu inteleg este de ce au tiparit aceste prospecte pentru targ in romana si maghiara atata timp cat firma NMJ doreste sa livreze aceste modele doar prin intermediul unor distribuitori unici in aceste tari Dar din fericire se poate evita acest lucru in cazul in care se gaseste un dealer din Germania sau Austria dispus sa faca un mic comision...
Termenul de livrare a fost anuntat pe parcursul anului 2010, pretul recomandat de vanzare de 220 euro
Vagoanele MAV m-au impresionat, in special prin lipsa completa a interioarelor, geamurile fiind negre
Am sa revin si miine cu noutati de la expo, poate si cu ceva fotografii... _________________ Dan - Trainsylvania Railway Club-Cluj-Napoca
Trimis: Sun Feb 07, 2010 7:20 pm Titlul subiectului:
Cu un efort de vointa am reusit sa plec de la targ fara sa-mi tai venele, dar am facut cateva fotografii si pentru cei care nu au dorit sa se expuna acestui risc.
aperitiv: Micro Metakit :
Apoi ceva Fulgurex:
va urma... _________________ Dan - Trainsylvania Railway Club-Cluj-Napoca
Trimis: Sun Feb 07, 2010 8:16 pm Titlul subiectului:
@mpu
primul rand este HO, urmatoarele I ( 1:32 )
@manlif2_0
nu am indraznit sa intreb care sunt preturile, din pacate nu erau la vedere _________________ Dan - Trainsylvania Railway Club-Cluj-Napoca
La Marklin am asistat la 3 accidente in 5 minute :
Roco.
Probleme si aici unde o locomotiva cu aburi 18 201 se incapatina sa functioneze. Pe langa fumul de la cos acum scoate fum si pe la cilindri. 10 minute am stat si tot nu am reusit sa o vad mergand 5 cm fara se se opreasca.
Trimis: Tue Feb 09, 2010 9:56 am Titlul subiectului:
.....la ce am vazut aici....mi-e rau.....sunati la 112 !!!...Am nevoie de aer........Imi vine sa-mi iau traforajul si unghiera si sa ma duc la Siclau sa mai defrisez ceva....la planul inclinat.
Fratilor....imi iau calabalicul si ma mut in Germania...unde va voi astepta in vizita.............. si sa vizitez ca tot neamtul un astfel de tirg..........................
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum