Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Sat Nov 14, 2009 11:05 pm Titlul subiectului:
Cred ca sunt gresite luminile, trebuie sa gustam ca sa ne dam seama. E analog sau DCC? Si inca o chestie: ii lipsesc geamurile din glazura incolora!!!
La multi ani si pofta mare!
PS: asa da iubita, sa-ti traiasca! ;-
Si inca un PS: sa-ti ruleze pe verticala, de sus in jos...
Trimis: Sun Nov 15, 2009 10:35 am Titlul subiectului:
Sper ca de ziua ta, rudele, prietena si primarul sa-ti cumpere o aburoasa adevarata, inca o data LA MULTI ANI! si sa ne spui ce traseu a avut tortul...
Trimis: Sun Nov 15, 2009 12:43 pm Titlul subiectului:
La multi ani, Mishu88, multa sanatate, multe bucurii si multe trenulete!
Felicitari autoarei tortului modelistic-feroviar! _________________ MPU - Clubul Feroviar "Crisana" http://rail-crisana.uv.ro http://www.youtube.com/mpursu
Trimis: Mon Nov 16, 2009 9:41 pm Titlul subiectului:
La multi ani si la cat mai multe trenulete
Tortul seaman putin cu cel pe care l-a avut anul trecut la ziua mea (vroia sa fie un 142 da a ajuns un 042 din lipsa de spatiu ... oricum scria 142.044 la el in fata).
Toate cele bune!
PS: a meu avea biele, insa nu stiu cat de corecte erau (sau cat de bine erau construite, una dintre ele a cam...cazut) _________________
Membru din: May 13, 2008 Mesaje: 212 Locatie: Falticeni / 725200
Trimis: Wed May 26, 2010 5:07 pm Titlul subiectului:
Foarte frumos tortul, tyco! Este unul de mari dimensiuni, s-a muncit la el! Ce nu fac iubitele/mamele/cofeterăsele să ne facă să zâmbim şi să ne bucurăm!
Apropo de torturi cu tematică FeRoviaRă... în filmul "Poppoya - The RailRoad Man" apare, pentru câteva momente, un tort replică a unei locomotive japoneze D51. Cadrele respective pot fi vizionate aici, iar dacă vă e poftă numaidecât de tort, le găsiţi între momentele 7:58 şi 8:10.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum