Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Mon Jan 18, 2010 5:07 pm Titlul subiectului:
Locomotiva 060-EA2-122 a fost realizata in 1973, cu cutie speciala pentru viteze mari. In 1976 primeste un set de boghiuri cu cadre metalice din aliaj special si cu traverse intarite, boghiuri unicat, la fel de apte ca si cutia pentru viteze de peste 200 km/h.In aceasta configuratie stabileste in acelasi an 1976, recordul de 204 Km/h pe sectia Buda-Floresti.Pentru ca a fost atat locomotiva de viteza si logic si detinatoarea recordului de viteza, a primit numele de "Generalul".
In 1977 se fabrica locomotiva 302, o locomotiva contruita la fel ca si 122, cu cutie intarita, primind boghiurile de pe 122, astfel revenindu-i statutul de locomotiva de viteza si prin urmare preluand denumirea de "Generalul" de la 122. Recordul absolut de 223 Km/h l-a stabilit in anii '90, tot pe sectia Bucuresti-Campina. A fost ceva fantastic, cu demaraje repetate si franari combinate.
Trimis: Tue Feb 09, 2010 10:41 am Titlul subiectului:
Cred ca Pisti se referea la George Tofan, ca el e cel care a cedat si ne-a parasit Insa nu stiu cine l-ar fi suparat asa de tare incat George sa paraseasca aceasta comunitate _________________ Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu ..
Trimis: Tue Feb 09, 2010 11:18 am Titlul subiectului:
Pai intai a fost individul acela angajat la CFR care a inceput sa faca scandal cu o atitudine din aceea ca el e dumnezeu si le stie pe toate ca lucreza de nustiucati ani in domeniu cu ce e ala macaz si ce e aia drezina.
Si apoi a mai fost ala cu 4 mesaje, cand George a zis ca discuta pe privat locomotivele la care s-au schmbat numerele, si ala a zis ca mai bine sa discute pe privata. Defapt nu stiu bine ce vroia sa zica, cred ca doar sa se bage si el in vorba cu ceva.
WE, daca ai pune si tu 10 pagini de poze, s-ar lua toti infantilii de tine sa te ia la mistocareala ieftina sau sa-ti dea cu replica peste bot, si apoi adminul vede si nu zice nimic, sau vine odata la 3-4 zile, si atunci doar mai muta unele mesaje la gunoi, nu cred ca ti-ar conveni.
Eu unu am vrut sa-i zic lui George ca aici se pare ca e mai mult forum de modelism iar partea de trainspotting ori nu-i intereseaza deci nu modereaza, ori nu au efectiv timp sa o modereze, deci mai bine sa nu se arunce asa cu pozele ca s-ar putea sa regrete. Uite ca nu i-am zis si asi fi avut dreptate, deci aviz prietenesc celorlalti amatori.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum