Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Sat Jul 24, 2010 2:06 pm Titlul subiectului:
Prognosis a scris:
Obi, a iesit super. Lasa-i timp in curte la umbra. Se va usca in cele din urma. Nu mai turna deasupra ca se matuieste.
Șforța fie cu tine!
Ms de sfat! a stat la umbra , s-a retras dar a ramas ceva efect de balta.
Cu broastele la HO mai greu, o sa imprumut niste parlamentari cu burta verde sa faca ambianta
Si ceva tzantzari ar fi ok, luam un microscop sa-i observam la scara
Trimis: Sun Jul 25, 2010 4:24 pm Titlul subiectului:
Daca tot ma trimitea LDH in Baragan, sa ma vada facand agricultura, am parcelat o suprafata moarta de pe diorama. Productie de grau, fan, soia si rapita. Parcela de rapita se vede aiurea de sus, insa de la orizont e cu totul altceva:
Rapita am facut-o astfel:
pe un covor de iarba inalta plantata pe pasla de Noch, am dat cu spray adeziv (tot Noch) si apoi am presarat frunze galbene. Dupa ce a stat o vreme sa se prinda, am preparat o nuanta compusa din verde crud, galben si alb si am pensulat pe deasupra.
Trimis: Thu Jul 29, 2010 1:51 am Titlul subiectului:
misto. Da din pacate ai patzit aceeasi boacana ca si mine. Cand pui intai paiele sau stuful si apoi torni apa, lac sau ce-o fi, apare fenomenul de capilaritate si paiele absorb intre firele lor lichidul si apoi se grupeaza impreuna. Incearca sa pui intai apa si dupa ce se usuca bine de tot, lipesti cu adeziv paiele si stuful. Scapi de belelele alea. arata urate cand se lipesc intre ele. Spor la modelit.
Trimis: Wed Aug 11, 2010 2:33 pm Titlul subiectului:
Ai dreptate Gamitzu, dar daca lipesc ulterior se vede urat la baza. De obicei ma cred pretentios, dar la problema asta nu ma agit mai mult. La modulul estic am mai trantit un deal, de aceasta data stanca nu se iegzista:
In portiunea inalta am testat maniera proprie de iarba super cruda si proaspata . Inainte de a aplica iarba, am vopsit cu verde crud amestecat cu galben, efectul rezultat chiar imi place. Sper ca si voua
Trimis: Mon Aug 16, 2010 9:46 am Titlul subiectului:
I see the schwarz is big in you ... asa ca tot inainte, pune pe prispa si un jedi venit in vacanta pe plaiurile noastre (ca vorba aia, poate pana atunci au mai rezolvat problema calatoriei in timp). _________________ <a href="http://www.macleod.ro/trenulete.html">Pentru maniacul din tine ! </a>
Trimis: Mon Aug 16, 2010 3:19 pm Titlul subiectului:
pai daca un jedi nu se duce pe planeta lui IODA pt scoala, vine pe plaiurile mioritice la scoala lui Obiwan...si uite asa cistiga tara din turism interplanetar, intergalactic si mai stiu eu ce alte feluri de turism!!!
hei acolo cei de la guvern, un impozit pe acest fel de turism nu bagati? _________________ C.G. LEONARD
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum