Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Thu Jun 11, 2009 11:21 am Titlul subiectului:
Ei, sint un om normal nu enciclopedie.
Am surprins citeva imagini, cel ,ai greu mi-a fost sa surprind intreaga latime a strazii in Bocsa precum si traversarea prin ceea ce a fost Combinatul metalurgic Bocsa.
In Voiteni ne intilnim cu CFR Calatori si Marfa
,
Statia Gataia e fieful Regiotrans.In mod ciudat ne mutam din ultimul automotor in primul ultimele 2 fiind sosite de la Lovtin si Cruceni se retrag in Gataia, dar al doilea nu se decupleaza ci trenul este tras la pompa unde se alimenteaza, urmind a se decupla in Berzovia.
In Bosca trenul trece pe strda, o fi interesant sa ai semnalul de intrare si indicatorul de fluier in fata casei.
in combinat sint 2 locomotive, dar linia de racordare este furata pe ici pe colo
In Vasiova, fost aremiza a fost reactivata ca atelier Regiotrans.
Asadar avem ceva la reparat
, , ,
apoi linia urmeaza un peisaj frumos in care linia parca e intr-un debleu de verdeata.Aici iar am facut echilibristica sa pozez cumva, pina am fost izbit de tufe.
, ,
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum